Măsuri în scopul prevenirii și limitării îmbolnăvirilor cu coronavirus la Tecuci

 

Comitetului Local pentru Situaţii de Urgență Tecuci întrunit în şedinţă astăzi, 2 aprilie 2020, a adoptat noi măsuri în scopul prevenirii și limitării îmbolnăvirilor cu Coronavirus (COVID-19), după cum urmează:

Art. 1 – Se aprobă alocarea sumei de 60.000 lei pentru achiziţionarea dispozitivelor cu soluții dezinfectante și montarea acestora la toate intrările blocurilor de locuințe, situate pe raza UAT Municipiul Tecuci și asigurarea soluției dezinfectante pentru dezinfectarea periodică a lifturilor, a casei scărilor și a altor spații comune.

Art. 2 – Se modifică art. 2, alin 1.1 din HCLSU Tecuci nr. 7 / 24.03.2020, care va avea următorul conținut: „Persoanelor autoizolate voluntar la domiciliu în baza evidențelor transmise zilnic de Centru de Monitorizare și Comunicare Galați și / sau a solicitării persoanei (persoanelor) în cauza, la UAT municipiul Tecuci (dispecerat Birou monitorizare situații de urgență, registratură, etc.), cu condiția să fie luat(e) în evidență pe listele emise de Direcția de Sănătate Publică a județului Galați”.

Art. 3 – Se aprobă trecerea sediului administrativ situat în str. Cuza Vodă, nr.104 A, din administrarea SC Piețe Prest SRL Tecuci în administrarea UAT Municipiul Tecuci și asigurarea adăpostirii și îngrijirii persoanelor fără adăpost din municipiul Tecuci, prin grijă Direcției de Asistență Socială Tecuci.

Situația acestor persoane se va actualiza și raporta săptămânal la Centrul de coordonare și conducere a intervenție a județului Galați.

Art. 4 – Se aprobă alocarea sumei de 12.000 lei pentru utilarea unei unități modulare din gestiunea UAT Municipiul Tecuci – Serviciul Administrarea Domeniului Public și Privat, cu elementele necesare unei camere frigorifice și punerea acestuia la dispoziția Spitalului Municipal „Anton Cincu”  din str. Costache Conachi, nr. 35,  pentru pacienții decedați în urma infectării cu Covid-19.

 

You cannot copy content of this page