Schimbarea destinaţiei unei clădiri realizată prin fonduri europene poate fi o problemă

 

Marţi, 31 martie 2020, în preambulul şedinţei Consiliului local, primarul municipiului a vorbit despre locurile pentru carantinare de la Tecuci.

Astfel am aflat că în Tecuci sunt carantinate 17 persoane în spaţiile de la Obor şi sunt în lucru alte patru spaţii în clădirea construită prin Şansa T, în curtea Grădiniței din cartierul Bălcescu.

Rămâne să aflăm dacă prin folosirea în alte scopuri a clădirii construite prin Şansa T nu afectează proiectul, cunoscând faptul că face parte dintr-un proiect european şi că nu i se poate schimba destinaţia.

Pe de altă parte, la Piaţă există mai multe camere care nu sunt ocupate, în minihotelul pe care administraţia a încercat să îl închirieze dar nu a reuşit.

„Dar ce deştepţi sunteţi! Cum să fie aduse persoane suspecte că au coronavirus în zona cea mai aglomerată a oraşului?”, ne-a scris o cititoare cu referire la minihotel. Apoi a continuat: „Eu mă mir, chiar în Tecuciul ăsta-s numai tâmpiţi?”.

Şi noi ne mirăm. Ne mirăm cu atât mai mult cu cât în aceste zile nu ar trebui să existe „zona cea mai aglomerată a oraşului”, indiferent că este vorba despre Piaţă sau altundeva.