Campania „Medici pentru tine” se adresează şi tecucenilor. Împreună ne facem bine!

 

George Ionuţ Golea dă sfaturi avizate în această pandemie

„Medici pentru Tine” un proiect al studenților la medicină din Cluj-Napoca, organizează o campanie de informare prin intermediul mesageriei paginii lor de Facebook pentru orice persoana interesată să afle informații concrete, reale, documentate și bazate pe studii de specialitate, conform ghidurilor indicate de Organizația Mondială a Sănătății, deschisă oricărei persoane ce dorește să se informeze despre Coronavirus (simptome, prevenție, transmisie, etc).

În intervalul orar 18 – 20 studenți la medicină din cadrul UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj Napoca vă stau la dispoziție pentru a răspunde oricărei nelămuriri.

Ne bucurăm că în orașul nostru, la Tecuci, voluntarul George Ionuț Golea, student în anul 5 la Facultatea de Medicină din cadrul UMF Cluj, ne este aproape și ne dă sfaturi avizate pe parcursul acestei campanii.

Sub deviza „Un om informat, este un om protejat”, le mulțumim pentru disponibilitate, apreciind efortul pe care îl fac voluntarii în această perioadă, venind în sprijinul populației prin acțiuni menite să informeze punctual.

Amănunte pe https://www.facebook.com/medicipentrutine.