Posibil suspect coronavirus în rândul medicilor tecuceni

 

În această seară un doctor de la Chirurgie a fost transportat cu Ambulanţa la Galaţi. Conform unor surse din interiorul spitalului Tecuci, medicul împreună cu soţia au fost în concediu în Spania până la începutul lunii martie. La întoarcere, managerul Zara i-a recomandat să stea două săptămâni în izolare.

La sfârşitul săptămânii trecute, doctorul se simţea rău, drept urmare i s-au făcut analize şi test coronavirus. Iniţial s-ar fi spus că testul este negativ, dar starea medicului nu era tocmai bună şi a fost tratat zilele acestea la terapie intensivă de colegi. Deoarece starea i s-a agravat, a fost transportat în această seară la judeţ.

De notat este faptul că nu prea au fost pacienţi internaţi în ultima săptămână la Spitalul tecucean. Grav este că personalului medical şi auxiliar nu i s-a făcut teste până în prezent. Ei trebuie să aibă grijă de eventualii pacienţi şi este obligatoriu ca prima dată să fie testaţi ei, înainte de a lucra cu persoane suspecte de infectare.

Contactat telefonic pentru a confirma sau infirma situaţia colegului său, managerul Claudiu Zara nu a răspuns apelurilor.

 

One thought on “Posibil suspect coronavirus în rândul medicilor tecuceni

  1. Ceea ce era de așteptat s-a întâmplat și la spitalul din Tecuci. Acum trebuiesc luate măsuri de izolare a personalului spitalului (am înțeles că este cel mai mare angajator din oraș, cu peste 450 de salariați), a familiilor acestora pentru a nu răspândi virusul în oraș. Oare managerul nu are nicio vină? Demisia.

Comments are closed.

You cannot copy content of this page