Pieton rănit într-un incident rutier. Şoferiţa a părăsit locul faptei

 

Duminică, 12 aprilie, în jurul orei 20.30, polițiștii Biroului Rutier Tecuci au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că pe strada Ștefan cel Mare din comuna Cudalbi s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unui pieton, iar conducătorul auto a părăsit locul faptei.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit că victima, un bărbat de 34 de ani, din municipiul Galați, se afla pe marginea părții carosabile în momentul în care a fost acroșată de un autoturism. Acesta a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale, dar nu a necesitat internarea.

La scurt timp după producerea accidentului, polițiștii au identificat conducătorul auto implicat, o femeie de 38 de ani, din comuna Cudalbi.

Atât ea, cât și bărbatul accidentat au fost testați alcoolscopic, în cazul celui din urmă valoarea înregistrată fiind de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.