Un caz confirmat la Tecuci. Ministrul Sănătăţii în vizită la Galaţi

 

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, va fi prezent astăzi, 13 aprilie, la Galaţi şi la Focşani. Ministrul va evalua situaţia unităţilor sanitare din aceste localităţi pentru a decide măsurile necesare.

În Vrancea sunt confirmate circa 50 de cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19 în rândul cadrelor medicale, dintre care 35 la Spitalul Militar Focşani. Prefectura Vrancea a anunțat că face demersuri pentru preluarea Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani de către armată, după ce managerul unităţii medicale a fost confirmat pozitiv la COVID-19.

La un cămin privat din Galaţi destinat persoanelor vârstnice au fost confirmate 90 de cazuri, iar patru persoane au decedat din cauza infecţiilor cu coronavirus, printre care şi doi angajaţi ai căminului. Alte patru cazuri au fost confirmate la un cămin public destinat persoanelor vârstnice. Ultima raportare a numărului de cadre medicale a fost de 34 cazuri confirmate în judeţul Galaţi.

La Tecuci secretomania administraţiei locale atinge cote alarmante. Pe surse aflăm că o asistentă medicală de la Serviciul de ambulanţă a fost confirmată pozitiv, fără să se specifice numărul persoanelor cu care a intrat în contact.

Confirmarea vine după ce o cititoare trăgea un semnal de alarmă privind gestionarea unui caz în urmă cu o săptămână, la Tecuci, caz în care a fost implicat tatăl acesteia, ea fiind confirmată pozitiv iar tatăl intrând în contact cu aceasta.

Să sperăm că totul va fi bine!

 

You cannot copy content of this page