Selecţia dosarelor la Spital: 43 candidaţi pentru 14 posturi

 

Astăzi, 14 aprilie, a fost afişată selecţia dosarelor pentru angajare pe perioadă determinată la Spitalul municipal Tecuci. Pentru 14 posturi de asistent, îngrijitoare, registrator şi spălătoreasă au depus dosare 43 de candidaţi.

Dat fiind faptul că pe unele posturi dosarele admise sunt mai multe decât numărul necesar de angajare, comisia de evaluare a decis ca cei declaraţi admişi ca registratori să susţină mâine, 15 aprilie, un test grilă de verificare a cunoştinţelor.

Selecţia dosarelor

Asistenţi medicali:

Registratori medicali:

Îngrijitoare curăţenie şi spălătoreasă:

Examinare şi contestaţii:

 

2 thoughts on “Selecţia dosarelor la Spital: 43 candidaţi pentru 14 posturi

 1. Acum câteva luni au mai fost angajate vreo 20 de îngrijitoare, infirmiere și spalătorese. Din păcate spitalul nostru duce lipsă de doctori, nu de ,,sinecuriști”. Este inadmisibil să ai vreo 460 de angajați și doar 14 medici . În anuțul pentru angajări erau trecute și 8 posturi pentru doctori, și anume:
  –2 posturi de medic specialist / medic primar – medicina de urgenţă;
  – 1 post de medic specialist / medic primar – neonatologie;
  – 1 post de medic rezident ultimul an / specialist – medicina de laborator;
  – 1 post de medic specialist / medic primar – radiologie şi imagistică medicală;
  – 1 post de medic rezident ultimul an / specialist / medic primar – pediatrie;
  – 1 post de medic rezident ultimul an / specialist / medic primar – medicină internă;
  – 1 funcţie de medic specialist / medic primar – neurologie;
  Observ că în selecția dosarelor publicată de spital nu apar și doctorii. Să înțelegem că nu s-a înscris nimeni pentru aceste posturi?

 2. Folclorul urban tecucean spune că știi când intrii în spital, dar nu mai știi când ieși, sau cum ieși.
  Și nu trebuie să fie de mirare, când primarul Hurdubae și C.L., în subordinea căruia se află spitalul, oferă îngijire medicală tecucenilor, dar și locuitorilor din comunele limitrofe, cu mai bine de 400 de birocrați, registratori, infirmiere, spălătorese, îngrijitoare etc, însă fără doctori (doar 14, conf. declarației făcute zilele trecute la radio, de manager) și fără dotări corespunzătore. În aceste condiții, întreb și eu, se justifică existența acestei așa-zise unități medicale în Tecuci? Răspunsul e posibil să fie pozitiv, pe principiul că mai oferim câte un loc de muncă (vezi consiliera care a votat împrumutul) clientelei politice, că doar nu dau din buzunarele lor.

Comments are closed.