Parcuri abandonate. Societatea care le gestionează a avut nevoie de patru ani pentru a înţelege că e depăşită de situaţie

 

Organizarea şi reorganizarea societăţilor tecucene începută în urmă cu patru ani de administraţia locală pare a fi o poveste fără sfârşit.

Începută în 2016, o dată cu legitimarea administraţiei PSD, reorganizarea societăţilor aflate sub tutela Consiliului local Tecuci a fost un perpetuu consumator de resurse umane şi financiare. Este şi acesta un mod de a avea activitate şi anume acela de a muta activităţi şi obiecte de patrimoniu de la o societate la alta. Asta fără să punem la socoteală faptul că iniţial angajaţii au fost concediaţi pentru a fi reangajaţi după noile criterii, respectiv cele ale administraţiei actuale.

În şedinţa Consiliului local programată astăzi, 15 aprilie, la Tecuci se solicită scoaterea unor parcuri tecucene din gestiunea Societăţii Administrarea Cimitirelor şi a Spaţiilor Verzi.

Conform proiectului, în parcurile Carol, Oltea Doamna, Aventura şi Răzeşilor sunt necesare investiţii iar societatea care le gestionează nu le poate realiza.

Proiectul nu precizează dacă va fi înfiinţată o societate care să se ocupe doar de parcuri sau acestea vor fi transferate la una dintre societăţile existente.

 

One thought on “Parcuri abandonate. Societatea care le gestionează a avut nevoie de patru ani pentru a înţelege că e depăşită de situaţie

  1. Această tactică a mutări patromoniului de la a societate la alta, precum și înființările de diverse companii publice, iar ulterior desființarea acestora, au drept scop scop ascunderea ilegalitaților, îngreunarea activității organelor de control puse să verifice activitatea acestora. Este adevărat că ea se practică cu succes în toată țara (vezi ce se întâmplă în București), așa că nu trebuie să ne surprindă că este pusă în aplicare și de Hurdubae.

Comments are closed.

You cannot copy content of this page