Senatorul Butunoi se pregăteşte să ne promită iar Centura

 

Senatorul tecucean Daniel Butunoi, preşedinte al Comisiei de Transporturi din Senatul României, a vorbit ieri, 15 aprilie, despre centura ocolitoare a municipiului Tecuci.

„Astăzi, 15 aprilie 2020, am avut o întâlnire la cel mai înalt nivel cu conducerea Ministerului Transporturilor, în cadrul căreia am verificat şi am solicitat clarificări referitoare la proiectele importante pentru infrastructura de transport a judeţului Galaţi.

Centura municipiului Tecuci este un obiectiv cu un istoric complicat şi îndelungat, dar în acest moment suntem în termenul de depunere al expertizei.

Am primit angajamentul conducerii Ministerului Transporturilor că această lucrare se va finaliza în acest an“, a declarat senatorul PSD.

Daniel Butunoi şi-a exprimat încă o dată ataşamentul său faţă de acest proiect cu care a câştigat deja două mandate (opt ani) şi cu care speră să mai câştige şi altele.

 

One thought on “Senatorul Butunoi se pregăteşte să ne promită iar Centura

  1. Daca va fi pe unul din locul 1-3 in lista PSD va castiga sigur. Oricum toata clasa politica trebuie schimbata . Parca am votat la referendum 300 parlamentari. nu ? Si au trecut tot 8 ani ce similitudine! Legea e facuta ptr popor, ei sunt speciali ! Absenteismul la vot si de aici provine. Pacat mare pacat ptr sangele varsat in 1989 !

Comments are closed.