Opt persoane reținute în urma unui conflict stradal

 

Ieri, 22 aprilie 2020, la ora 16, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Liești au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că pe o stradă din comuna Barcea, sat Podoleni, are loc o altercație între mai multe persoane.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă, procedând imediat la aplanarea conflictului care era în curs de desfășurare.

Din cercetările efectuate ulterior, s-a stabilit că pe fondul unei neîntelegeri mai vechi membrii a trei familii, din localitate, s-ar fi încăierat, folosind pietre și alte obiecte contondente și provocând, în acest context, avarierea a două autoturisme, precum și distrugerea unui gard din plăci de beton.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, având ca obiect comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere, violare de domiciliu, amenințare și lovire sau alte violențe.

Opt persoane, cu vârste cuprinse între 14 și 55 de ani, au fost reținute, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Liești, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.