Sancţiuni aplicate ca urmare a nerespectării ordonanţelor în vigoare

 

Pe raza judeţului Galaţi, Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul de Jandarmi Județean, Poliția Locală și angajați MApN au continuat misiunile impuse de starea de urgență și de ordonanțele militare aflate în vigoare, efectuând controale și verificări, escortând convoaie auto și asigurând paza locațiilor de carantinare.

În ultimele 24 de ore, 207 persoane din judeţ au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse şi au fost depistate 101 persoane care nu au respectat interdicția privind deplasarea / libera circulație. Au fost aplicate 107 sancțiuni contravenționale, în valoare de 199.545 de lei, dintre care, 101, în valoare de 195.000 de lei, pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației.

Instituția Prefectului Județul Galați face în continuare apel la cetățeni să respecte normele de igienă și distanțare socială, precum și prevederile ordonanțelor militare. Reducerea la minimum a riscului de expunere la noul coronavirus este singura cale de a ține sub control răspândirea epidemiei.

 

error: Content is protected !!