Şedinţă de îndată a Consiliului local

 

Mâine, 29 aprilie 2020, la ora 12, Consiliul local Tecuci este convocat în şedinţă extraordinară de îndată. Pe ordinea de zi se află următoarele proiecte:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție a bugetului centralizat al U.A.T. Municipiul Tecuci pe trimestrul I 2020.

2. Proiect de hotărâre privind reducerea cu 80% a tarifelor de închiriere, pe perioada 1.04 – 30.04.2020, pentru comercianții și agenții economici care comercializează produse agro – alimentare pe mesele din piața de zarzavat, tarife aprobate prin H.C.L. nr. 170/28.07.2017 și suspendarea contractelor de închiriere spații, pe perioada stării de urgență, pentru comercianții care desfășoară activități comerciale care sunt suspendate conform Ordonanței militare nr. 2.

3. Proiect de hotărâre privind restrângerea temporară a activității Societății Administrarea Cimitirelor și a Spațiilor Verzi SRL, ca urmare a instituirii stării de urgență și de prelungire a acesteia.

4. Proiect de hotărâre privind restrângerea temporară a activității Societății Compania de Utilități Publice Tecuci SRL, ca urmare a instituirii stării de urgență și de prelungire a acesteia.

5. Proiect de hotărâre privind acordul Consiliului Local Tecuci pentru contractarea unei finanțări (leasing sau credit bancar) în valoare de 800.000 lei, pe o perioadă cuprinsă între 2 și 6 ani, de către Compania de Utilități Publice Tecuci SRL, în vederea achiziționării unor utilaje.