Nu a oprit la semnalele poliţiştilor. A abandonat autoturismul şi a fugit pe câmp

 

Ieri, 6 mai 2020, în jurul orei 22.45, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Liești, aflați în patrulare pe raza comunei Ivești, au observant în trafic, deplasându-se din direcția Tecuci către Galați, un autoturism care nu avea montată în partea din spate plăcuța cu numărul de înmatriculare.

Polițiștii au efectuat semnale acustice și luminoase pentru oprirea autoturismului, dar conducătorul auto i-a ignorat și a mărit viteza.

Polițiștii au urmărit autoturismul pe o distanță de aproximativ un kilometru, după care bărbatul aflat la volan a oprit, coborând și fugind pe câmp. În scurt timp a fost prins și imobilizat, constatându-se că este vorba despre un tânăr de 19 ani, din comuna Ivești.

Cu ocazia verificărilor, s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule și se află sub influența alcoolului, valoarea înregistrată de aparatul etilotest fiind de 0, 86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul este cercetat acum pentru comiterea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și conducere fără permis.

 

You cannot copy content of this page