Tecuci: Prinși în timp ce furau portofelul unei bătrâne

 

Marți, 19 mai, în jurul orei 15.20, în timp ce patrula pe strada Gheorghe Petrașcu, un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de ordine publică pe raza municipiului Tecuci a observat doi bărbați cu un comportament suspect. Întrucât în fața acestora se afla o bătrână, jandarmii au ales să stea la distanță, cât să nu se facă văzuți și să îi urmărească.

Suspiciunea jandarmilor s-a adeverit când, înainte de a intra într-un magazin alimentar, unul dintre bărbați a împins-o pe bătrână pentru a o dezorienta, iar al doilea i-a sustras portofelul din poșetă.

Jandarmii au intervenit imediat și au imobilizat persoana care a sustras portofelul, un bărbat din Tecuci, în vârstă de 53 ani. A doua persoană a fost identificată ulterior ca fiind un bărbat în vârstă de 44 ani, domiciliat în județul Bacău. Ambii s-au cunoscut în Italia, de unde au revenit în urmă cu câteva săptămâni.

Bătrâna, în vârstă de 87 ani, și-a recuperat de la jandarmi portofelul în care se afla suma de 48 lei și actele de identitate.

Jandarmii le-au întocmit celor doi bărbați actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și complicitate la furt. Cercetările sunt continuate de către Poliția municipiului Tecuci.

 

error: Content is protected !!