O administraţie care refuză să coboare cu picioarele pe pământ

 

La început timid, apoi din ce în ce mai îndrăzneţ, primarul Hurdubae are aerul unuia care mănâncă administraţie pe pâine. Dacă, însă, coboară cu picioarele pe pământ situaţia stă altfel.

„Strada Dimitrie Hârlescu și-a schimbat complet înfățișarea”, scrie în 20 mai Hurdubae. Fotografiile surprinse din aer, de dronă, însoţesc cuvintele edilului.

 „Din dronă str. Dimitrie Hârlescu arată altfel. Totuşi, dacă cobori pe pământ arată aşa”, scrie consilierul Vasile Diaconu, care îşi întăreşte spusele cu imagini. „Ieri, în şedinţa Consiliului local am rugat primarul, viceprimarul şi consilierii locali PSD să verifice calitatea lucrărilor, dar am primit doar reproşuri”, continuă acelaşi consilier local.

Aşteptăm înregistrarea şedinţei pentru a vă putea prezenta părerea expertă a consilierilor PSD, care drămuiesc banii tecucenilor după bunul plac.

 În ultimii ani administraţia PSD ne-a obişnuit cu lucrări de proastă calitate, ca şi cum Tecuciul ar fi un orăşel din lumea a treia şi ar trebui să ne mulţumim cu lucrări de mântuială. Însă municipiul Tecuci este un oraş care face parte din Uniunea Europeană şi care a aderat, cu mulţi ani în urmă, la standarde şi valori europene.

Singurul lucru de lumea a treia care ne-a mai rămas este conducerea social democrată a municipiului. Sperăm să renunţăm şi la aceasta în curând.