La plăcinte înainte, la război înapoi!

 

Pandemia a prins pe picior greşit pe toată lumea, dar mai ales pe cei care se pregăteau să mai organizeze câteva concursuri de angajare pe final de mandat.

La Tecuci a fost anulat un concurs de angajare, din cauza pandemiei. În schimb cu un altul s-a mers până la capăt şi biblioteca tecuceană şi-a schimbat managerul în plină pandemie. Fostul manager al bibliotecii, Ionica Nasie, adusă de senatorul Butunoi, s-a întors la Matca de unde a fost detaşată la Asistenţa socială.

Tot la Asistenţă o regăsim şi pe fina senatorului Butunoi, soţia directorului Vîrlănuţă de la CUP, cel pe care îl dădea saliva afară din casă. Nu face nimic toată ziua, dar încasează salariu din banii strânşi cu greu de la contribuabilii tecuceni.

La Spital s-a mai angajat, tot în plină pandemie, şi consilierul local Olimpia Lovin, care a fost exclusă din PMP după ce a votat alături de PSD împrumutul de 300 de miliarde pe care contribuabilii tecuceni trebuie să îl restituie în următorii 20 de ani. Spitalul nu s-a mai obosit să ne informeze despre acest lucru.

 Primăria e ok, se reabilitează, chiar dacă nu lucrează nimeni la ea. Victor Sobaru de la ADPP a fost suspendat la insisteţele lui Grosu şi ale lui Hurdubae. Rodica Arhip s-a autosuspendat ca şi în mandatul trecut, aşteaptă un nou primar să se reangajeze.

Pe de altă parte, Consiliul local a aprobat o listă cu 16 medici şi asistenţi medicali de la Asistenţa socială care trebuie să ia o suplimentare de salariu pe motiv că au interacţionat cu persoane infectate cu coronavirus.

Printre acestea sunt şi persoanele care erau foarte vocale şi se împotriveau deciziei Guvernului ca spitalul din Tecuci să fie spital-suport. Interesant este că niciuna dintre persoane nu s-a mai opus deciziei Guvernului.

 

One thought on “La plăcinte înainte, la război înapoi!

  1. Să înțelegem că la Serviciul de asistență socială s-a creat un post de bibliotecar? Dacă este așa, el trebuia ocupat prin concurs și nu prin detașare. Nu că prin concurs beneficiarul ar fi fost altul, dar măcar așa… să mimeze legalitatea. Nu mai vorbesc că ține și postul blocat la Matca.

Comments are closed.