Luni, zi liberă pentru angajaţi

 

Contribuabilii municipiului Tecuci care şi-au planificat ca la începutul săptămânii viitoare, mai precis luni, să meargă la Primărie pentru a plăti dările către stat şi-au făcut o socoteală proastă.

Luni, 8 iunie 2020, este a doua zi de Rusalii, zi care, conform legii, este zi liberă pentru angajaţii bugetari şi nu numai. De altfel şi luni, 1 iunie 2020, a fost zi liberă pentru angajaţi, dar acest lucru nu s-a mai obosit nimeni să îl comunice.

Pe de o parte aceste zile libere sunt binevenite, bugetarii aveau nevoie de libere după surmenajul provocat de cele două luni în care au stat acasă. Pe de altă parte, contribuabilii tecuceni, şi nu numai, ar putea fi puţin descumpăniţi. Au venit luni, pe întâi iunie, să-şi plătească taxele şi impozitele şi au găsit Primăria închisă. Dacă scena se repetă şi lunea viitoare, cei dezamăgiţi vor putea trage concluzia că la Primărie nimeni nu lucrează.

În concluzie, înştiinţarea tecucenilor privind programul de lucru al administraţiei este un lucru necesar, chiar dacă funcţionarilor le este ruşine cu atâtea libere.

 

error: Content is protected !!