Un turist rătăcit

 

Luna decembrie 2015 a fost punctul de plecare din care candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului a început să fie vizibil la Tecuci.

„Pe baza relaţiilor personale, suntem, de exemplu, în discuţii cu reprezentanţi ai celor mai mari companii germane care şi-au exprimat interesul pentru investiţii în energia alternativă… Dar o să avem timp suficient să dezvoltăm acest subiect”, declara Hurdubae la radio, în acea lună.

Am avut timp patru ani pentru a dezvolta acest subiect. Patru ani. Dar nu am mai auzit nimic despre el.

După patru ani, candidatul PSD, ajuns între timp primar, se suceşte cu 180 de grade şi vine cu o teorie din care reiese că în 2015 ne-a vândut gogoşi. Din păcate, unii chiar le-au cumpărat!

„La Primărie lucrăm cu documente şi legi, nu cu telefoane date pe la prieteni. Traficul de influenţă se pedepseşte şi el. Tot penal. Cine crede altfel, e turist în politică”, declara zilele trecute Hurdubae.

Reacţia virulentă a primarului vine după ce candidatul PNL la primăria Tecuci a avut o serie de întrevederi cu reprezentanţi ai Guvernului, cu care a purtat discuţii pentru lucrări de dezvoltare care privesc municipiul Tecuci.

Termenul folosit pentru astfel de discuţii se numeşte „lobby”, poate fi găsit în dicţionar şi defineşte o acţiune legală. Unii îl numesc „trafic de influenţă”, dar acesta este cazul turiştilor, fie că e vorba despre politică, fie că vorbim de administraţie.

 

 

One thought on “Un turist rătăcit

  1. În realitate, prin aceste declarații, edilul încearcă să-și ascundă eșecul managerial.
    În urmă cu patru ani, când făcea acele promisiuni deșănțate nu erau ,,legile și documentele”
    pe care le invocă acum? Oamenii buni, ceea ce face acest Hurdubae acum e gargară cu
    ceai de mușețel, sperând ca astfel să nu-i mai miroase gura. Se înșeală amarnic. Populația
    o să-i arate în septembrie că numai merge cu gargara. Fapte nu vorbe, nenicule.

Comments are closed.