Administraţie performantă la Tecuci: Mitică Hulea numit cu japca în Consiliul local. Se pare că are domiciliul în altă localitate

 

Şedinţa Consiliului local Tecuci, desfăşurată ieri, 8 iulie, a debutat cu deosebita grijă a primarului în exerciţiu de a face ordine în organizaţia locală ALDE Tecuci. Patosul depus în acest sens de Hurdubae este inexplicabil, ţinând cont de faptul că acesta face parte din PSD Tecuci.

În şedinţă, Mitică Hulea a fost numit consilier local contrar voinţei acestuia. Printr-o adresă depusă în data de 6 iulie, cu două zile înaintea şedinţei, Mitică Hulea solicită retragerea de pe ordinea de zi a proiectului prin care este propusă numirea sa în funcţia de consilier local.

Proiectul nu a fost retras, iniţiatorul acestuia, primarul în exerciţiu, declarând că Mitică Hulea îşi poate da demisia. Pe parcursul discuţiilor a reieşit că îşi poate da demisia doar dacă ocupă acea funcţie, chiar dacă din adresă reiese clar că nu doreşte să ocupe această funcţie.

Mai mult, se pare că Mitică Hulea nu mai are domiciliul în municipiul Tecuci. Dacă acest lucru se adevereşte, înseamnă că, în ciuda lecţiilor administrative oferite tecucenilor de către Hurdubae, PSD Tecuci a reuşit performanţa unică în România de a numi în funcţia de consilier local o persoană care locuieşte în altă localitate.

 

2 thoughts on “Administraţie performantă la Tecuci: Mitică Hulea numit cu japca în Consiliul local. Se pare că are domiciliul în altă localitate

  1. O mare vină o are și jurista care ocupă postul de secretar al Primăriei, care trebuia să împiedice ingerințele și abuzurile lui Hurdubae în C. L. Nu știu în ce calitate a impus primarul numirea dl. Hulea în consiliul local. Primarul nu este membru al consiliului local și nu are dreptul să conducă ședințele de consiliu și să ordone consilierilor. El poate participa la ședințe, în sală, ca simplu cetățean, și doar atunci când consilierii au nelămuriri la proiectele de hotărâri inițiate de acesta îi pot da cuvântul primarului, prin intermediul președintelui de ședință (care nu poate fi ales pe viață, așa cum a hotărât ilegal Hurdubae- vezi consiliera nimită manager la spital). Deci tot ce face dl. Hurdubae, de patru ani încoace, în ședințele Consiliului Local este ilegal. Sper ca la următoare ședință, poliția să-și intre în rol și să-l împiedice pe acest individ să mai încalce legea. De asemenea, conilierii opoziției să sesizeze Prefectura, pentru ca hotătârile ilegale luate în acestă ședință să fie atacte în contencios administrativ, iar primarul Hurdubae să fie reclamat la Parchet. Este timpul ca acest personaj să plece de la conducerea orașului.

  2. Primarul dă un comunicat, din care rezultă că nu el conduce ședințele de consiliu, iar în cazul consilierului Samir Oancă, care nu a purtat mască la ședință, susține că președinta de ședință trebuia să se sesizese. Ce nu spune primarul, este că la ședință acest consilier a venit în aceeași mașină cu primarul și vice-primarul Croitoru. Bineînțeles că niciunul dintre ei nu purta mască.

Comments are closed.