Fără Iarmaroc la Tecuci în acest an

 

Ne apropiem cu paşi repezi de acea perioadă a anului când la Tecuci se desfăşoară Iarmarocul moldovenesc şi multe persoane se întreabă dacă va mai avea loc.

Din păcate, în acest an Bâlciul tecucean nu va putea fi organizat, datorită pandemiei. Municipalitatea pierde în acest fel sume importante de bani care ar fi ajuns la bugetul local, iar tecucenii, şi nu numai, vor sări peste un alt eveniment care trebuia să se desfăşoare în urbea noastră.

Se pare că vom mai avea mult de tras cu persoanele care propagă teorii ale conspiraţiei şi care îndeamnă la nerespectarea normelor instituite pentru stoparea răspândirii coronavirusului.

Până când vom învăţa cu toţii să respectăm măsurile luate pentru stoparea virusului, atâta timp cât vom lua în derâdere normele instituite, evenimentele importante vor trece pe lângă noi şi nu putem decât să le facem cu mâna.

 

One thought on “Fără Iarmaroc la Tecuci în acest an”

  1. Totuși, în majoritatea orașelor din țară se organizează manifestări culturale (spectacole, proiecții de filme, concerte etc.) în aer liber, cu respectarea măsurilor de distanțare socială. Numai în Tecuci nu se face nimic.

Comments are closed.

error: Content is protected !!