Biciclişti implicaţi în incidente rutiere

 

Ieri, 30 iulie, în jurul orei 6.25, pe DJ 240, în comuna Negrilești, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unui biciclist.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că victima, un bărbat de 62 de ani din comuna Negrilești, a circulat cu bicicleta pe strada Codreni, din această localitate.

La intersecția cu DJ 240, acesta nu ar fi respectat semnificația indicatorului „Stop”, intrând în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar. Bărbatul a fost transportat la spital, unde a rămas internat pentru îngrijiri medicale.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Tot ieri, în jurul orei 8, pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Tecuci a avut loc un incident rutier în care a fost implicat un biciclist.

Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din municipiul Tecuci, a circulat cu bicicleta pe strada menționată. La schimbarea direcţiei de mers, biciclistul nu s-a asigurat și a intrat în coliziune cu o autospecială care se deplasa în aceeași direcție de mers. Bărbatul a suferit leziuni care, însă, nu au necesitat internarea.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

 

You cannot copy content of this page