Tecuciul scos pe tarabă: Alţi 10.286 mp îşi caută cumpărător

 

Ieri, 13 iulie, în cadrul şedinţei Consiliului local Tecuci, a fost adoptată Hotărârea nr. 104 privind vânzarea unui teren aparţinând domeniului privat al municipiului Tecuci, situat în str. Gheorghe Petraşcu, nr. 64-66, la fostele unităţi militare.

Şedinţa s-a desfăşurat online, un mod convenabil pentru administraţia PSD de a ţine departe dezaprobările contribuabililor tecuceni faţă de de politica de înstrăinare a terenurilor care fac parte din patrimoniul municipiului.

Hotărârea a fost adoptată cu 10 voturi „pentru”, 2 „abţineri” şi 3 „împotrivă”. Pentru vânzarea a 10.286 mp teren au votat consilierii PSD: Constantin Bulhac, Tudor Cîmpanu, Constantin Doşcaş, Gina Dumitriu, Cristinel Martin, Ghiorghi Militici, Niculae Popa, Ionuţ Voinea. Alături de aceştia, pentru vânzare au votat şi consilierul local UNPR Cezar Croitoru, precum şi Dragomir Matei, consilier ALDE. Împotriva vânzării au votat consilierii PNL Ghiţă Andriuţă şi Petru Papuc, precum şi Vasilică Mîrza de la PMP. S-au abţinut consilierul PNL Ani Dumbravă şi cel independent Samir Oancă.

Aceşti 10.286 mp teren se alătură celor 24.626 mp teren şi 2.856 mp construcţie scoşi la vânzare de administraţia Hurdubae.

De remarcat este şi faptul că aceste vânzări nu ar fi fost posibile fără înlăturarea ilegală din Consiliul local a unui consilier PNL, printr-o manevră care este de apanajul DNA.

 

2 thoughts on “Tecuciul scos pe tarabă: Alţi 10.286 mp îşi caută cumpărător

  1. În condițiile în care Curtea de Conturi nu se bagă, justiția nu își face datoria, singura soluție este chemarea corpului de control al guvernului. În urma ,,jafului” făcut de actuala administrație există riscul ca viitorul primar să nu-și poată exercita atribuțiunile din cauza falimentului în care se va afla primăria.

  2. Sunt de acord că mandatul viitorului primar trebuie să înceapă cu un audit serios al Primăriei – dar nu făcut de auditul intern sau Curtea de Conturi, care până acum ,,au ascuns gunoiul sub preș”, iar cei vinovați de jefuirea banilor publici (inclusiv consilierii locali care au votat pentru aceasta) să răspundă în fața legii.

Comments are closed.

error: Content is protected !!