„Permis de Tecuci” – Un proiect care s-a lovit de refuzul primarului. Alternativa oferită de Lucian Costin

 

Pentru dezvoltarea municipiului Tecuci avem nevoie de un suflu nou în administraţia locală, actualul primar a dus direcţia oraşului pe o pantă descendentă. Aceasta este părerea liderului PNL Tecuci.

„Tecuciul este un oraş extraordinar de frumos care, din păcate, stagnează de ani buni pentru că nu am reuşit prin conducerile pe care le-am avut până la momentul acesta să mişcăm lucrurile în direcţia care trebuie”, a declarat Lucian Costin, candidatul PNL la Primăria Tecuci.

Acesta a dat exemplu proiectului „Permis de Tecuci”, care s-a lovit de refuzul actualului primar de a pune la dispoziţie un sediu.

„Am rămas uimit de atitudinea dlui primar care a refuzat să pună la dispoziţie un sediu pentru desfăşurarea acestor servicii. Puteam să implementăm acest proiect încă din luna februarie sau martie”, a declarat liderul PNL.

Lucian Costin a precizat că se aşteaptă o Hotărâre de Guvern privind transferul unei proprietăţi. Este vorba de Clubul Jandarmeriei, situat vizavi de Catedrală, care va fi transferat de la Jandarmerie către Prefectură.

Prefectura Galaţi va amenaja acolo un punct de eliberare permise de conducere şi înmatriculări auto. Noutatea este examenul de sală, care se va da la Tecuci.

„Supărarea mea se îndreaptă către acest primar, care trebuia să fie primarul nostru al tecucenilor, al tuturor, şi să ne dea o mână de ajutor, nu să ne spună că el vrea să facă o construcţie nouă. Păi ce construcţie să facă, când în ultimii ani nu a făcut decât să vândă proprietăţile Tecuciului? Nu am văzut să dea cu var o clădire din centrul oraşului”, a mai spus Lucian Costin.