Locul întâi la Festivalul sucevean a fost ocupat de Alesia Munteanu

 

În perioada 14 – 16 august, la Teatrul municipal „Matei Vișniec” Suceava a avut loc a III-a ediție a Festivalului Internațional de muzică ușoară pentru copii și tineri „Voci de îngeriˮ.

Evenimentul este un concurs de interpretare care are ca scop promovarea creației și artei interpretative, descoperirea și promovarea copiilor și tinerilor talentați în interpretarea muzicii ușoare (pop) specifice vârstei, dezvoltarea spiritului de competiție și corectitudine între copii și tineri de vârste apropiate, dorindu-se a fi și prilej de bucurie, întâlnire, cunoaştere şi prietenie între participanţi.

Din juriu au făcut parte Claudiu Bulete, Florin Fodor, Luminița Anghel, Mihai Alexandru, Aurelian Temișan, Tudor Turcu, Mihaela Gârlea, Marcel Iorga, Loredana Ceică și Lucia Ciobotaru.

La acest concurs a participat şi interpreta Alesia Munteanu, elevă a prof. Dragoş Gheorghiu, –  Şcoala de canto „Soul Music Art”. Alesia este liceană a Colegiului „Spiru Haret” Tecuci.

Înscrisă la secţiunea interpretare, Alesia Munteanu, a câștigat  Locul I la Festivalul internațional de muzică pentru copii si tineri „Voci de îngeri” Suceava 2020. Interpreta confirmă astfel prestaţia de anul trecut când, la acelaşi Festival, a obţinut tot Locul I.

 

 

error: Content is protected !!