S-a rupt lanţul de iubire: GAL Anton Cincu somat să justifice banii încasaţi din cotizaţiile tecucenilor

 

Asistăm la o încercare disperată de disociere de Grupul de Acţiune Locală (GAL) Anton Cincu Tecuci, asociere care atârnă ca o piatră de moară de intenţiile candidatului PSD de a mai obţine un nou mandat.

Publicaţia noastră a atras în nenumărate rânduri atenţia asupra faptului că parteneriatul pe baza căruia a fost constituit GAL Anton Cincu Tecuci nu și-a atins obiectivele.

Printr-un comunicat transmis către Radio Tecuci, primarul Hurdubae recunoaşte ceea ce noi am scris în ultimii ani. Tecucenii plătesc o cotizaţie de 3 lei anual asociaţiei GAL Anton Cincu fără să primească ceva în schimb.

Primăria Tecuci a trimis o adresă către GAL Anton Cincu prin care este solicitată o informare asupra activității desfășurate de asociație pe parcursul anului 2019, fără să primească informațiile solicitate.

„În cazul în care GAL nu va putea justifica folosirea sumele primite de la UAT Municipiul Tecuci pentru atingerea scopurilor pentru care a fost constituită, administrația intenționează demararea unei acțiuni în instanță pentru recuperarea sumelor virate drept cotizație”, se arată în comunicatul transmis de Hurdubae.

De menţionat este şi faptul că din luna octombrie 2019 municipalitatea nu mai are un reprezentant în această asociaţie.

Aşteptăm justificarea celor 100.000 de euro plătiţi de tecuceni asociaţiei GAL Anton Cincu Tecuci. Trebuie, însă, să facem precizarea că aceste nereguli nu ar fi fost posibile fără aportul administraţiei Hurdubae, care a girat constituirea şi mai apoi acţiunile GAL.

 

error: Content is protected !!