O lucrare abandonată de două luni a devenit un real pericol

 

În urmă cu o lună, mai precis în data de 21 iulie, relatam cazul tecucenilor care locuiesc pe strada Gheorghe Şincai, situată în cartierul CFR din municipiul Tecuci.

Aceştia erau îngrijoraţi după ce firma constructoare a sistat lucrările la canalizare. În mijlocul străzii a rămas o mare groapă care se surpă tot mai mult pe zi ce trece.

„Au trecut 2 luni de când nu vine nimeni de la Primărie. Toți de pe stradă suntem disperaţi. Primarul ne ia în râs că a dat faliment firma. Strada e blocată de 2 luni”, ne scrie astăzi unul dintre tecucenii care locuiesc pe această stradă.

De altfel, în municipiul Tecuci există mai multe lucrări abandonate. Au fost începute pentru a lăsa impresia că se lucrează, iar cum se lucrează puteţi constata din imagini.

 Cel mai elocvent dintre aceste cazuri este cel de pe strada Gheorghe Şincai, unde surparea gropii ameninţă curţile cetăţenilor. Se construieşte o canalizare, chiar dacă exista deja o canalizare construită din banii celor care locuiesc aici.

Tăcerea municipalităţii este un semn al neputinţei actualei administraţii care a început o lucrare ce nu mai poate fi continuată. Tecucenii de pe această stradă încă mai speră că administraţia va lua în considerare acest caz disperat şi că se va găsi o soluţie.