Alegeri locale 2020 Tecuci: S-a schimbat ordinea pe buletinele de vot

 

În 25 august membrii Biroului Electoral de Circumscripţie nr. 2 Tecuci au efectuat tragerea la sorţi pentru stabilirea numărului de ordine pe buletinele de vot utilizate la Tecuci pentru alegerea primarului şi a Consiliului local. Deoarece Instituția Prefectului a sesizat erori în ceea ce privește actul de tragere la sorți a candidaților și partidelor, BEC 2 Tecuci a anulat vechea tragere și au efectuat alta în data de 1 septembrie, respectând prevederile legale.

Reamintim că alegerile locale sunt programate să se desfăşoare în data de 27 septembrie 2020.

La prima poziţie pe buletinele de vot pentru alegerea primarului municipiului Tecuci se află candidatul PMP, poziţia a doua a revenit candidatului PNL, iar a treia candidatului PSD. Cea de a patra poziţie este ocupată de Pro R., a cincea de  ALDE, a şasea de USR iar cea de-a şaptea este ocupată de P.V. Pe poziţia a opta se află PSR, pe a noua PPU, iar pe a zecea UIPT.

La buletinele de vot destinate alegerii Consiliului local Tecuci, pe prima poziţie se află PMP, cea de-a doua este ocupată de PNL, iar a treia de PSD. A patra poziţie a revenit P. Romilor, a cincea Pro R., iar cea de a şasea ALDE. Pe a şaptea poziţie se află USR, pe a opta P. Ecologist, pe a noua PV iar pe a zecea PSR. Ultimele patru locuri pe buletinele de vot sunt ocupate de PPU – a unsprezecea poziţie, UIPT – a doisprezecea, candidatul independent Costache Claudiu şi candidatul independent Isarii Cezar Andrei la poziția 14.