Karomtec a deschis un alt punct de lucru, spațios și divers

 

Ieri, 8 septembrie, de Sf. Maria, a fost deschis cel de-al treilea punct de lucru al societății Karomtec, firmă tecuceană arhicunoscută pentru prepararea produselor din carne.

Noua locație, destul de spațioasă, este situată pe strada Ștefan Petică, fiind străduța care traversează drumul dinspre Brutăria Gălbenuș către strada Ştefan cel Mare, având vizavi biserica „Maica Precistaˮ.

 Calitatea și gustul preparatelor produse de Karomtec Tecuci credem că nu mai au nevoie de nici o prezentare, acestea fiind apreciate și cunoscute atât de noi cât și de celelalte orașe ale țării.

Managerul firmei, Maria Popescu, ne-a declarat că fabrica de preparare a cărnii și produselor a fost realizată în mare parte prin fonduri europene pentru dezvoltare precum și pentru modernizare a tehnologiei de producție. În urmă cu doi ani au început să investească în noua locație de pe strada sus amintită, construcția clădirii proprii și dotarea acesteia fiind o investiție destul de mare.

Pe lângă magazinul destul de spațios cu partea de expunere și vânzare, au avut în vedere și încăperi pentru tranșare, procesare, primire carcase, cameră frigorifică, dar și pentru preparare proprie a produselor precum șuncă, salamuri, ș.a.

Totodată, administratorul a ținut să sublinieze că lucrează doar cu firme și furnizori români, carnea de porc fiind adusă de la Slobozia, iar cea de vită de la Piatra Neamț. În noul magazin sunt produse alimentare de la Olimpia Tecuci, de la ABC, din ferme vrâncene, iar de la Selena Liești vor veni prăjiturile.

 Acest nou magazin a fost gândit să aibă pe rafturi și în galantare toate produsele alimentare necesare în bucătărie, astfel încât clientul să nu fie nevoit să achiziționeze produse din carne de la ei și să facă încă un drum pentru alte nevoi culinare. Pe lângă partea de carne sau preparate crud-uscate Karomtec, regăsim și lactate, brânzeturi, făinoase, dulciuri, băuturi, produse de patiserie, iar în curând vor avea și zonă de fast-food în magazin.

Programul de lucru este de la 8 la 21 zilnic, iar personalul așteaptă cu profesionalism clienţii care doresc un meniu bogat cu produse româneşti de calitate.

 

Karomtec Tecuci

18 new photos · Album by Ziarul Tecucean