Marţea neagră: Trei accidente şi patru răniţi

 

Ieri, 8 septembrie, în jurul orei 15.26, pe DE 581, în localitatea Munteni, a avut loc un incident rutier pe fondul unei depăşiri neregulamentare.

Un autotren ce tracta o semiremorcă, care circula din direcția Tecuci către Bârlad, condus de un bărbat în vârstă de 54 ani, pe fondul unei depăşiri neregulamentare a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar de o tânără în vârstă de 26 ani, persoană ce a suferit o vătămare corporală ușoară.

Conducătoarea auto a fost transportată de un echipaj SMURD la Spitalul municipal Tecuci unde i s-au acordat îngrijiri medicale și s-a stabilit ca prim diagnostic contuzie umăr stâng și cot stâng, fără a rămâne însă internată.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ dar li s-au recoltat și probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În aceeaşi zi, în jurul orei 16:45, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 251 dinspre comuna Valea Mărului către comuna Matca, într-o curbă la dreapta, o tânără în vârstă de 27 ani nu a adaptat viteza de deplasare, a pierdut controlul volanului părăsind partea carosabilă și a întrat într-un șanț de unde, ulterior, autoturismul a fost proiectat din nou pe partea carosabilă.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a două persoane de sex feminin, pasagere în acest autoturism, cu vârstele de 51 ani respectiv 16 ani, care au fost transportate cu ambulanța la Spitalul municipal Tecuci, unde au primit îngrijiri medicale.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Tot ieri, 8 septembrie, în jurul orei 20.35, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 241, în comuna Gohor, având direcția de deplasare către comuna Brăhășești, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare, un tânăr în vârstă de 22 ani a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un podeț din ciment amplasat pe partea dreaptă a sensului său de deplasare.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul municipal Tecuci, unde a fost diagnosticat cu fractură claviculă dreapta și a rămas internat.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.