PSD frate cu infractorul. Tecucenii reclamă creşterea infracţiunilor din oraş

 

Diminuarea infracţiunilor săvârşite pe raza municipiului Tecuci nu a fost printre obiectivele primarului Hurdubae. Din contră.

După mai mult de patru ani de mandat, astăzi se poate spune faptul că toate acţiunile administraţiei PSD au fost îndreptate în sprijinul infractorilor. Acest sprijin a fost acordat fie prin desfiinţarea dispeceratului video creat cu fonduri europene, fie prin recepţionarea unor lucrări care nu au respectat contractele aprobate în Consiliul local Tecuci, lucrări cu deficienţe de calitate sau cantitate.

Monitorizarea infracţionalităţii din municipiul Tecuci nu a fost văzută cu ochi buni de administraţia Hurdubae. După cinci ani de la lansarea proiectului, în anul 2018, angajaţii au fost concediaţi, iar biroul de monitorizare desfiinţat.

Desfiinţarea dispeceratului video a dus la creşterea infracţiunilor în municipiul nostru. Obiective de interes infracţional, care erau monitorizate în timp real de operatori, au rămas la discreţia celor certaţi cu munca sau cu regulile de bun simţ.

Pe zi ce trece sunt tot mai multe voci care reclamă creşterea infracţionalităţii în municipiu. Atâta timp cât nu va exista o administraţie care să se delimiteze clar de fenomenul infracţional, care nu se va înfrăţi cu acesta, lucrurile vor merge din rău în mai rău.

De aceea, se cuvine să ieşim în număr cât mai mare la vot. Altfel municipiul nostru se va transforma într-un Rai al infractorilor în care proştii se duc la muncă iar şmecherii îi aşteaptă la colţ de stradă. Amintim aici şi pe cei care măresc taxe de patru ori, cum este cea de salubrizare, pentru a oferi servicii de foarte proastă calitate sau deloc, fiindcă şi aceasta este, până la urmă, tot o şmecherie.