Adio, pică frunza!

 

După ce a luat în derâdere planurile PNL de a scoate Tecuciul din conul de umbră în care a intrat o dată cu administraţia PSD, Hurdubae a ieşit la rampă sugerând că aceste planuri le avea şi municipalitatea în vedere.

Lăsând la o parte aroganţa, primarul în exerciţiu adoptă un ton spăşit, umil, de parcă noi nu ştim ce-i poate pielea. În patru ani de maimuţăreli, Hurdubae şi-a dezvăluit adevărata faţă, acum ne este greu să credem că poate fi altfel decât este. Faptul că va fi deconectat de la bugetul municipiului, împreună cu firmele de casă ale PSD, îl face pe Hurdubae să joace un rol care nu-i al lui, care nu îl reprezintă.

Cu aceeaşi strategie cu care a prezentat tecucenilor spitalul regional, pe care îl dădea ca şi înfăptuit, Hurdubae nu a încetat nici o clipă să ne vândă iluzii. A avut patru ani în care putea face ceea ce promite că va realiza de acum încolo, dar i-a irosit pe studii de fezabilitate care mai de care mai bizare. Aceste studii au fost plătite cu bani grei, însă rezultatele nu s-au văzut. Unele dintre ele au fost uitate, altele au ajuns în atenţia controalelor făcute de Curtea de conturi, care a constatat tot atâtea prejudicii.

Astăzi ne prezintă câteva dosare care, chipurile, ar fi planurile administraţiei PSD de a relansa municipiul. La fel de bine ar fi putut spune că sunt planurile pentru a trimite primul tecucean pe Marte, sau pe Venus, fiindcă fanteziile lui Hurdubae în privinţa banilor publici nu se opresc niciodată.

Cei patru ani în care banii tecucenilor au părăsit municipiul pentru a alimenta firmele PSD au dus la scăderea locurilor de muncă şi la menţinerea unui nivel al salariilor la limita minimă în oraşul nostru. Dacă aceşti bani ar fi rămas la Tecuci am fi asistat la o bunăstare a firmelor tecucene, lucru care s-ar fi văzut şi în buzunarele angajaţilor ce sunt nevoiţi să plătească taxe de patru ori mai mari.

Încă patru ani cu Hurdubae ar fi masochism curat, ne-a ajuns, ştim ce-i poate caracterul. A venit timpul să-i spunem adio!