Tecuci: Prins în flagrant în timp ce jefuia un bătrân

 

Asocierea politicienilor cu infractorii care acţionează pe raza municipiului Tecuci, indolenţa Poliţiei locale, dau avânt celor certaţi cu legea.

Un bărbat în vârstă de 31 ani, cu antecedente penale, a fost surprins în locuința unui bătrân din Tecuci, de către nepotul acestuia. La fața locului au fost chemați jandarmii.  

Ieri, 24 septembrie, în jurul orei 21, echipajul de jandarmerie aflat în patrulare pe raza municipiului Tecuci a fost direcționat de către dispeceratul poliției în strada Tecuciul Nou unde era semnalat că un bărbat a intrat în casa unei persoane care este imobilizată la pat și a sustras diferite bunuri.

Ajunși la fața locului, jandarmii au luat legătura cu apelantul care a declarat verbal că unchiul acestuia, un bătrân în vârstă de 89 ani, este imobilizat la pat, iar în locuința lui a pătruns un bărbat care a sustras o sumă de bani. 

Bărbatul în cauză a fost găsit de către jandarmi în locuința bătrânului, iar asupra acestuia a fost găsită cartea de identitate a bătrânului, cardul de sănătate al acestuia și suma de 173 lei, singurii bani pe care omul îi avea în casă.    

Persoana în cauză a fost condusă de jandarmi la sediul poliției unde i-au fost întocmite actele de sesizare, urmând ca cercetările să fie efectuate de poliție.