Hurdubae şi Croitoru au fost demişi din PSD

 

La alegerile locale desfăşurate la Tecuci, fostul primar Cătălin Hurdubae (PSD) a obţinut 3.522 voturi, reprezentând 24,98 % din total şi s-a situat pe locul trei în opţiunea alegătorilor.

Pentru Consiliul local PSD a obţinut 3.556 voturi, clasându-se pe locul doi cu 25,5 % din opţiunile electoratului.

Ca urmare a rezultatelor obţinute acum, dar şi după alegerile europarlamentare şi prezidenţiale de anul trecut unde PSD s-a clasat tot pe locul doi, Dan Nica, preşedintele Organizaţiei judeţene PSD Galaţi, a solicitat demisiile fostului primar Cătălin Hurdubae, dar şi a fostului viceprimar Cezar Croitoru. Acesta din urmă abia s-a înscris în PSD, până de curând fiind membru UNPR, partid pe listele căruia a fost ales consilier local în 2016.

Senatorul Butunoi îşi conservă funcţia, chiar dacă, aşa cum spunea Dănuţ Pintilie, el a fost cel care a dat undă verde unei noi candidaturi a lui Hurdubae, în dauna unui tânăr care poate ar fi înregistrat un scor mai decent la alegerile locale.

 

3 thoughts on “Hurdubae şi Croitoru au fost demişi din PSD

  1. Pentru Admin-inainte de a nu-mi publica sau sterge comentariul cititi-l:
    Croitoru Cezar a venit viceprimar din partea UNPR.Apoi a candidat pe lista PSD.Deci trebuia undeva in perioada asta sa schimbe partidul,logic,da?
    In conditiile astea trebuia sa piarda postul de viceprimar.Daca nu a facut-o a luat bani ilegal.Atat.

  2. Și eu am un comentariu corect și decent la articolul privind componența noului consiliu local, cenzurat fără motiv.

  3. Nu asta era subiectul ci o eventuala (alta) frauda facuta in cardasia din Primarie.Oricum,ca sa pierzi functia,contractele grase cu Primaria si sa mai fii dat si afara din partid cred ca Croitoru are destule motive sa-i multumeasca arogantului parvenit fost primar.

Comments are closed.