Se caută consilier juridic şi zidar

 

Primăria comunei Nicoreşti organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de consilier juridic, clasa I, grad asistent, Compartiment Juridic şi resurse umane.

Condiţii de participare: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul juridic; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 1 an.

Dosarele de concurs se depun la sediul Primăriei, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului. Publicat astăzi, 7 octombrie.

Proba scrisă va fi susţinută în data de 6 noiembrie 2020, la ora 10.

Relaţii suplimentare la tel. 0236.867.021 sau 0236.867.103.

Anunţul AICI.

Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale, cu sediul în comuna Barcea, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de zidar.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii – școală profesională cu diplomă de absolvire sau/și studii liceale cu diplomă de bacalaureat în domeniu, curs de calificare – muncitor – zidar; vechime în muncă – 2 ani; permis auto.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

– 27 octombrie 2020, ora 10 – proba scrisă;

– 29 octombrie 2020, ora 10 – proba interviu.

Relații suplimentare se obțin la Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale, cu sediul în comuna Barcea, str. Op nr. 1, județul Galați. Tel. 0745.273.879.

Anunţul AICI.