Administraţia PSD plăteşte aproape un miliard de lei vechi pentru numărarea copacilor

 

După ce timp de patru ani a ciopârţit toate parcurile din Tecuci, administraţia PSD, aflată încă în Primărie cu toate că tecucenii au votat să plece acasă, dă dovadă de un tupeu fenomenal.

Mai precis, pentru suma de 83.200 lei fără TVA, 99.008 lei cu TVA, aproape un miliard de lei vechi, Primăria Tecuci a achiziţionat „Servicii de cartografiere a zonelor urbane”. Achiziţia a fost făcută prin SICAP, în data de 6 octombrie 2020, iar firma care a obţinut acest contract este Forest Design SRL din Braşov.

Concret, prin acest contract se actualizează şi completează Registrul local al spaţiilor verzi din municipiul Tecuci, prin culegerea informaţiilor de detaliu privind vegetaţia existentă, descriere arbori, descriere garduri vii, descriere scuaruri.

Prin urmare, după ce a pus la pământ zeci de copaci din Tecuci în ultimii patru ani, administraţia PSD s-a apucat de numărat copacii rămaşi. Prin ce hotărâre a Consiliului local a fost aprobat un astfel de proiect doar Curtea de conturi ne poate spune.

 

 

One thought on “Administraţia PSD plăteşte aproape un miliard de lei vechi pentru numărarea copacilor

  1. Nu știm noi, dar dl. Borșan știe sigur despre ce hotărâre este vorba.
    Salariații din primărie care au semnat aceste hârtii (cea a fostului priumar lipsește de pe ele, fiind plecat în concediu) trebuie să fie conștienți că vor fi buni de plată.

Comments are closed.