Daniel Butunoi mai doreşte un mandat de senator. Nu ştim concret ce a făcut în primele două mandate

 

Comitetul Executiv politic al Organizației Județene PSD Galați a stabilit candidaţii pentru funcțiile de parlamentari la alegerile din 6 decembrie 2020.

Astfel, la Senat locul al treilea pe listă este ocupat de Daniel Butunoi, în prezent senator. Acesta speră să câştige un nou mandat, al treilea, chiar dacă tecucenii s-au declarat nemulţumiţi de prestaţia acestuia în Senat.

Daniel Butunoi a condus organizaţia locală PSD Tecuci, fiind nevoit să îşi dea demisia din această funcţie în urma rezultatelor ruşinoase obţinute de PSD. Scadenţa celor patru ani de administraţie PSD la Tecuci s-a concretizat prin locul trei ocupat de candidatul PSD la funcţia de primar al Tecuciului.

Despre realizările senatorului Daniel Butunoi nu vă putem spune multe lucruri. Acestea, dacă există, nu sunt cunoscute tecucenilor. Singura activitate care a implicat municipiul nostru a fost cea referitoare la varianta ocolitoare. Chiar dacă este preşedintele Comisiei de transporturi din Senat, Daniel Butunoi si-a dovedit neputinţa în privinţa centurii ocolitoare, aruncând în cele din urmă vina pe constructorii care s-au perindat pe şantier.

Rămâne de văzut dacă va mai apuca un nou mandat. În aceste zile senatorul se confruntă cu nemulţumirea membrilor PSD, care îl acuză de decăderea organizaţiei locale, dar şi cu cea a tecucenilor care spun, pe bună dreptate, că în două mandate nu a făcut nimic pentru Tecuci.