Fostul primar se află pe lista PMP pentru Parlament

 

După PNL şi PSD, a venit rândul organizaţiei PMP Galaţi să îşi prezinte candidaţii pentu alegerile parlamentare care se vor desfăşura în 6 decembrie.

Locul doi pe lista PMP pentru Camera Deputaţilor este ocupat de fostul primar PSD al municipiului Tecuci, Cătălin Hurdubae.

După patru ani în care fostul primar a fost prezent în presa gălăţeană, apariţii televizate sau în presa scrisă, abia acum înţeleg tecucenii rostul acelor apariţii plătite din banii contribuabililor.

Rămâne de văzut dacă tecucenii vor vota o listă pe care se află o persoană declarată non grata în municipiul nostru.

 

2 thoughts on “Fostul primar se află pe lista PMP pentru Parlament

  1. Informati-ne (și) în legătură cu organizația PMP Tecuci. Au demisionat toți membrii sau a fost doar ,, gargară” ?! Sunt bărbați politici sau nu ?!

  2. Mi se face scârbă de clasa asta politica! Ăștia ne conduc pe noi, chiar alții mai buni nu sunt? Cred că aia mai buni nu sunt primiți, pt că nu sar cu tolba de galbeni. Nu au contat toti membrii din PMP Tecuci, i-a vândut ăla de la Galați pe toți pentru un singur traseist care nu valoreaza nici un ban. La vot: nici PSD, nici PNL, in niciun caz PMP, ca de obicei, votez de nevoie cu oricare altii, pt ca in PSD și nici in PNL nu s-a făcut curățenie, absolut nici PMP, din cauza celor care le sunt membri. Publicati comentariul, asa e fair-play si democratic.

Comments are closed.

error: Content is protected !!