Tecuci: Un oraş plin de capcane

 

La sfârşitul săptămânii trecute, primarul ales în 2016 a predat mandatul noului primar, ţinând să menţioneze problemele municipiului rezolvate din 2018 până în prezent.

Cu acea ocazie tecucenii au înţeles că primii doi ani de mandat s-au axat pe reorganizarea a tot ceea ce putea fi reorganizat, începând cu societăţile şi terminând cu instituţiile aflate sub tutela Consiliului local Tecuci.

„Vă contactez pe dvs. poate aveți un public mai mare care să vadă această postare. Mie nu mi se pare normal ca într-un oraș să avem gropi pe trotuare de 20 de centimetri, late cât trotuarul, în care și un copil cu bicicleta chiar și un om matur dacă nu e atent poate să intre şi se întâmple ceva foarte grav. Această groapă se află la 2 metri de non-stopul de lângă Pompieri, cine cunoaște zona poate observa și din poze. De 2, 3 săptămâni nu se face nimic și nu este nici măcar un semn să te anunțe că vine un crater”, ne scrie Alin, căruia îi mulţumim pe această cale.

Din păcate, problemele rămase nerezolvate sunt cele care fac viaţa grea contribuabililor tecuceni. Despre acestea aflăm de la cititorii noştri.

În curând vom putea scrie şi despre greaua moştenire lăsată de administraţia PSD, despre contracte pentru lucrări începute şi care nu se mai termină.

Pe 27 septembrie tecucenii au votat schimbarea. Cine îşi închipuie că se poate merge înainte cu aceeaşi oameni care au distrus oraşul este rupt de realitate.

 

You cannot copy content of this page