Primăria Tecuci: Unii funcţionari îşi desfăşoară activitatea după alt calendar

 

Primăria paralelă din Tecuci. Oricât ar părea de hazardată această idee, se pare că unii funcţionari din Primăria Tecuci au rămas setaţi pe vechile comenzi după care concursurile se organizau fără ca tecucenii să afle despre ele.

Mai precis, astăzi la Casa de cultură a fost un concurs de promovare. Nu s-a ştiut nimic, nu s-a afişat nicăieri, a fost concurs şi gata. Cei implicaţi au considerat că nu este treaba noastră, a secretarului UAT sau a primarului.

Concursul de promovare a fost programat de managerul Casei de cultură, Diana Cioclu, Rodica Chiriac de la Resurse umane din Primărie şi de Hurdubae. Se pare că funcţionarii UAT Tecuci îşi desfăşoară activitatea după un alt calendar şi continuă cu aceleaşi măgării cu care au fost obişnuiţi în ultimii patru ani.

În acest fel ne putem trezi şi cu plăţi făcute către firmele de casă ale PSD, ca şi cum aşa ar fi normal, chiar dacă tecucenii au votat pentru ca aceste lucruri să nu se mai întâmple.

 

4 thoughts on “Primăria Tecuci: Unii funcţionari îşi desfăşoară activitatea după alt calendar

  1. Această Diana Cioclu poate fi dată afară fără niciun fel de problemă. Primarul emite o decizie prin care îi încetează detașarea de la bibliotecă și este pus un manager interimar până la organizarea unui nou concurs, dacă nu cumva această instituție se va desființa și se va înființa Centrul Cultural.

  2. UAT tecuci in plina pandemie ,luna aprilie angajează 2 șoferi categoria B.nici unul deținând atestat macar de taximetrist.INCREDIBIL.

  3. Buna ziua!De ce nu scrieti si despre personajul pentru care a fost organizat acest concurs?Deontologic,asa ar fi normal!

  4. Mihai Plesa,sa speram ca va veni si ziua in care posturile de conducere a unor institutii vor fi ocupate prin concurs in adevaratul sens al cuvantului,nicidecum prin „santaj politic,aranjamente politice ori milogeli”.Oare chiar au plecat toti oamenii capabili din orasul/tara noastra?

Comments are closed.

You cannot copy content of this page