„Şi tu poți fi spiridușul Moșului” – Campanie umanitară de donații

 

Asociația United Cristian Aid – Bunul Samaritean din Nicorești are deosebita plăcere de a vă invita să participați la o nouă campanie umanitară „Și TU poți fi Spiridușul Moșului”, ediția 2020, lansată marți, 10 noiembrie 2020, printr-un eveniment public pe pagina de Facebook a Asociației.

Această campanie este activă până pe data de 24 decembrie 2020, ora 23.59 și are ca scop principal colectarea de bunuri și fonduri pentru ajutorarea a cât mai multor familii aflate în dificultate, din comunitatea noastră.

 Donațiile pot consta în alimente perisabile și neperisabile, care să fie în termen de valabilitate, corect ambalate, depozitate și conservate în conformitate cu normele legilor în vigoare.

Prioritară pentru noi în această perioadă este sănătatea beneficiarilor noștri de aceea se pot face și donații care să conțină și articole de protecție personală (măști, mănuși, dezinfectant) dar și pentru igiena locuinței. La rândul nostru, ne vom lua toate măsurile de protecție necesare pentru a evita contaminarea și răspândirea coronavirusului.

De asemenea, sunt binevenite și donațiile în bani, care se pot face prin prin transfer bancar securizat, direct în contul Asociației Bunul Samaritean din Nicorești, deschis la Raiffeisen Bank, Cont LEI: RO62 RZBR 0000 0600 0499 1770, CIF: 16291453, prin serviciul PayPal, accesând acest link-ul https://asociatiabunulsamaritean.ro/doneaza/, prin mandat poștal sau fizic, la sediul Asociației din comuna Nicorești, județul Galați, Strada Principală, cod poștal 807215.

Alăturați-vă inițiativei noastre cu inima larg deschisă și ghidați de gândul bun al celui care este născut să facă bine, conștienți că Binele se face cu oameni și de faptul că puterea se află în număr – Cu cât suntem mai mulți cei care donăm, cu atât mai multe persoane în dificultate putem ajuta!

Ajutați-ne să ajutăm!

Pentru că numai…

Împreună schimbăm destine!

 

Asociația „Bunul Samaritean” Nicorești

 

You cannot copy content of this page