Tecuceancă înjunghiată de soţul italian. Tânăra a murit, italianul a fost împuşcat mortal

 

Marţi, 10 noiembrie, în jurul orei 17, un cetăţean din localitatea Tegernsee (Germania) a sunat la Poliţie pentru a semnala faptul că se aud ţipete şi strigăte puternice din apartamentul învecinat.

Acolo locuia Cristina, o tânără din Tecuci, în vârstă de 25 de ani, împreună cu fiul său de un an şi opt luni. Cel cu care se certa era soţul ei, Rosario, un italian în vârstă de 46 de ani, care a dat buzna peste cei doi în casă.

 Tânăra se despărţise de italian şi dorea să se întoarcă în România, dar bărbatul refuza să accepte ideea şi a încercat de mai multe ori să o convingă să se împace cu el. Pentru că era violent, Cristina l-a reclamat la Poliţie, iar acestuia i s-a interzis să se apropie de apartamentul româncei.

La vederea poliţiştilor, italianul a înjunghiat-o de mai multe ori pe tânăra mămică pe balcon, iar apoi a detonat o petardă şi le-a cerut agenţilor să îl împuşte. Unul dintre agenţi a tras două focuri de armă asupra bărbatului, care a murit pe loc.

Medicii au încercat să îi salveze viaţa româncei, dar aceasta a fost grav rănită şi nu a mai putut fi resuscitată.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei bavareze a declarat că au avut loc mai multe anchete în acest caz, dar italianul nu a fost reţinut pentru că nu avea antecedente penale, scrie merkur.de.

 

 

You cannot copy content of this page