Testare cu cântec la Spital. Se cere demiterea managerului

 

Cadre medicale din Spitalul municipal „Anton Cincu” cer primarului tecucean demiterea managerului Monica Diaconu

În data de 13 iulie 2020 managerul a trimis pe teren asistente medicale din Spital pentru a recolta probe biologice în vederea testării pentru depistarea COVID-19 la cei 70 de angajaţi ai societăţii Rotary care lucrează în Tecuci pentru extinderea reţelei publice de apă şi canalizare. Asistentele au fost trimise şi în afara oraşului, la Movileni, cu o maşină proprie, ele prestând astfel servicii pentru o firmă privată de analize medicale.

Surse din cadrul spitalului au declarat pentru Radio Tecuci că intenţia managerului ar fi fost ca analizele să fie suportate din banii spitalului. Medicii tecuceni au refuzat să îşi pună parafa pe buletinele de analiză.

Managerul Monica Diaconu a declarat că va transmite un punct de vedere pe parcursul săptămânii viitoare, după ce îşi va consulta avocaţii, referitor la aceste acuzaţii.  

Deoarece în Consiliul local s-a creat o majoritate PSD – UIPT, demiterea managerului este greu de pus în practică. Tot dificil va fi şi demiterea celorlalţi manageri din instituţiile Consiliului local care au pus municipiul Tecuci pe harta incompetenţei administrative. Aceştia din urmă, la fel ca managerul de la Spital, au susţinerea PSD şi, mai nou, a formaţiunii politice locale care le-a promis tecucenilor că nu va vota alături de PSD, lucru care până acum nu s-a întâmplat.

 

One thought on “Testare cu cântec la Spital. Se cere demiterea managerului

  1. Numai „manageri” unul si unul a pus Hurudbaia …Cioclu,Diaconu aceeasi incompetenta si aroganta ,spoiala de inteligenta si nepricepere…ramane in istoria neagra comentariul gretos- comunistoid al cioclului culturii tecucene prin care multumea pleziristului de fost primar.Asemenea revarsare de ode conducatorului rapus nu s-a mai scris de la ultimul congres PCR.Asumarea politica a celor doua ar trebui sa le aduca evacuarea de pe posturi.

Comments are closed.

You cannot copy content of this page