Audit: CUP Tecuci are prea mulţi angajaţi TESA

 

Conducerea Companiei de Utilităţi Publice nu a fost în stare să finalizeze contractul de deszăpezire nici până astăzi. Dacă ninge, Tecuciul nu are niciun contract de deszăpezire.

„Nu ştiu ce au făcut în această perioadă. Chiar dacă a fost o perioadă de tranziţie, nu avea legătură cu conducerea acestei companii. Sunt dezamăgit de ce văd acolo, pentru că sunt cheltuieli foarte mari, mai ales cu personal TESA în plus”, a declarat primarul municipiului Tecuci.

În urma unui audit al Primăriei Tecuci, efectuat de fosta administraţie, s-a ajuns la concluzia că personalul TESA de la Compania de Utilităţi Publice (CUP) este mult peste ceea ce trebuie. PSD a tot angajat şefi şi şefuleţi până când şi-au dat seama că nu mai încap în schemă.

Într-una dintre următoarele şedinţe ale Consiliului local se va propune o modificare de organigramă pentru a nu mai încărca inutil cheltuieli la această societate. Se va propune, dar trebuie să fie şi consilierii PSD sau UIPT de acord.

 

One thought on “Audit: CUP Tecuci are prea mulţi angajaţi TESA

  1. La ședința secretă la care au luat parte consilierii celor două partide s-a hotărât să se voteze împotriva oricărui proiect care vizează restructurarea personalului clientelar angajat de PSD în ultimii 4 ani. Astfel că atât noua organigramă a CUP, cât și cea a Primăriei, nu va avea nicio șansă să treacă la vot în C.L. Probabil puțină lume știe că cei 650 de angajați ai instituțiilor și societăților aflate în subordinea C.L. îi costă pe contribuabilii tecuceni 250.000 de euro lunar. Practic întreg bugetul Primăriei se duce pe salarii. Auditul realizat în urmă cu puțin timp a relevat faptul că cel putin 250 de angajati din aceste instituții trebuie să fie disponibilizați pentru a putea rămâne resurse financiare și pentru dezvoltare.

Comments are closed.