Vindea baterii de artificii din portbagajul mașinii

 

Un bărbat în vârstă de 28 ani a fost depistat de jandarmii tecuceni în timp ce aborda diverse persoane și le oferea spre vânzare articole pirotehnice interzise. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Miercuri, 30 decembrie, în jurul orei 12, echipajul de jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza municipiului Tecuci a observat un bărbat care aborda clienții unei spălătorii auto, persoane care ulterior se deplasau cu acesta spre un autoturism parcat la o stradă distanță.

Întrucât li s-a părut suspectă interacțiunea bărbatului cu persoanele aflate la spălătorie, jandarmii au observat de la distanță activitatea acestuia, moment în care au sesizat că din portbagajul autoturismului încearcă să vândă articole pirotehnice interzise. În acel moment, militarii au intervenit și după legitimare au stabilit că acesta are vârsta de 28 ani și domiciliază în municipiul Tecuci. În portbagajul autoturismului au fost descoperite baterii de artificii și petarde, despre care bărbatul a declarat că le vindea celor care intenționau să se distreze în noaptea de Revelion.

Bunurile au fost confiscate, iar bărbatul a fost condus la sediul poliției unde jandarmii i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare fără drept de operațiuni cu articole pirotehnice. Cercetările sunt continuate de Poliția municipală.