Sexagenar cercetat penal. După ce a spart o locuinţă, a sustras autoturismul din curte

 

Marţi, 26 ianuarie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Tecuci au fost sesizați de un bărbat, din comuna Brăhășești, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras autoturismul și mai multe bunuri din locuință.

Din primele verificări efectuate, a reieșit că, în noaptea de 25/26 ianuarie 2021, persoane necunoscute ar fi spart un geam al locuinței persoanei vătămate și ar fi pătruns în interior, de unde ar fi sustras mai multe articole de îmbrăcăminte.  Totodată, din curtea imobilului a fost sustras un autoturism.

În urma activităților investigative, polițiștii au identificat prezumtivul autor al faptei, un bărbat în vârstă de 64 de ani, din comuna Brăhășești. Poliţiştii au stabilit că după comiterea faptei, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, ar fi condus autoturismul până în orașul Buhuși, din județul Bacău, unde l-ar fi abandonat, revenind la domiciliu.

În cursul zilei de ieri, bărbatul, care este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de furt, furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. Urmează să fie prezentat Parchetului, cu propunere de arestare preventivă.