Reabilitarea stadionului se află în grafic

 

Discuţiile despre sportul tecucean au continuat în studioul Tv 24 T, luni, 8 februarie. După bazinul de înot s-a trecut la stadion, capitol la care a fost scos în evidenţă interesul fostei administraţii pentru acest obiectiv.

„Am avut nevoie de nişte hârtii de la primar. Erau nişte termene limită, trebuia depusă o cerere, o notă de completare. Sunam, telefonul închis, dânsul era pe la schi, nu ştiu pe unde. Au sunat la colegi de-ai dânsului, primari din jud. Galaţi, să trimită pe cineva la Primăria Tecuci, să trimită pe cineva la Bucureşti, ca să nu moară proiectul respectiv”, a precizat Codruţ Manoliu.

Invitatul a ţinut să atragă atenţia clor care acum sunt vocali, să nu uite cum au greşit atunci, că au fost delăsători şi nu s-au implicat.

„Acum stadionul se află în faza de licitaţie şi demersurile vor continua. Aceasta după ce a fost salvată situaţia, că era să nu-l avem deloc, din păcate, datorită indolenţei şi a nepăsării”, a mai spus consilierul judeţean.

Pe parcursul dialogului desfăşurat în studio a reieşit faptul că multe dintre proiectele cu care se lăuda fostul edil sunt subevaluate. Cu costurile prognozate constructorul nu se încadra să facă nici măcar jumătate din acele lucrări.

„Probabil erau subevaluate la început şi după aceea ar fi fost multiple acte adiţionale de mărire a costurilor”, a specificat Codruţ Manoliu, lucru care s-a şi întâmplat în cazul proiectului de reabilitare a sediului Primăriei Tecuci.