Doi tecuceni reţinuţi pentru tâlhărie

 

Joi, 4 martie a.c., la ora 3.35, Poliția Municipiului Tecuci a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, de către un bărbat, din municipiul Tecuci, cu privire la faptul că în noaptea respectivă persoane necunoscute i-au sustras din locuință suma de 4.600 de lei și alte bunuri.

În urma primelor verificări, polițiștii Biroului Investigații Criminale Tecuci au stabilit că persoanele în cauză ar fi pătruns în locuință pe o fereastră rămasă neasigurată. Fiind surprinse de proprietar, aceştia l-ar fi amenințat pe acesta cu un cuțit, fugind cu banii și bunurile găsite. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

În cursul zilei de ieri, polițiștii au identificat prezumtivii autori ai faptei, un bărbat în vârstă de 39 de ani și un minor, de 17 ani, ambii din municipiul Tecuci. O dată cu depistarea acestora, s-a reușit recuperarea în parte a prejudiciului, respectiv suma de 2.700 de lei și bunurile sustrase.

Cei doi au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, cu propunere de arestare preventivă.