Marele Trofeu de la Slobozia a fost câştigat de tecuceanca Ada Chicoş

 

Ieri, 6 martie, la Slobozia, jud. Ialomiţa, a avut loc ediţia I a  Festivalului „Mulţumesc, Iubită Mamă!”.

 Festivalul de muzică pop este o manifestare artistică de nivel naţional, organizat de Asociaţia Socio-Culturală Bianca în parteneriat cu Direcţia Educaţie, Cultură şi Tineret Slobozia şi Primăria Municipiului Slobozia, având în vedere participarea unui segment de populaţie ce se înscrie în contextul educaţiei pentru artă şi preţuirea ei. Scopul acestei manifestari cu caracter competitiv constituie promovarea artei interpretative la un înalt nivel artistic a muzicii pop şi populare româneşti, care se adresează copiilor şi tinerei generaţii .

Secţiunile au fost pe categorii de vârstă, de la 5 – 6 ani până la 18+ ani.

 Juriul Festivalului a fost compus din personalităţi de marcă ale muzicii, respectiv: Adrian Romcescu, Anca Ţurcaşiu, Ionel Tudor, Lucian Zota, prezentatori fiind Bianca Iancu şi Ciro de Luca.

Un număr de 108 copii şi adolescenţi au participat la acest Festival desfăşurat la Slobozia.

 La acest Festival s-a înscris şi participat pe scenă solista pop Ada Chicoş, liceană în clasa a XI-a la Colegiul „Calistrat Hogaş” Tecuci şi elevă a Şcolii Canto „Soul Music Art”, condusă de prof. Dragoş Gheorghiu.

 Ada Chicoş, în vârstă de 18 ani, împliniţi recent, a interpretat piesa „Love is a lie” la categoria Pop Internaţional şi a reuşit să obţină Marele Trofeu al Festivalului.

Totodată, pentru prestaţia remarcabilă, juriul a invitat-o pe Ada să participe la Festivalul de muzică „George Grigoriu” Brăila şi cel din Amara, pe „scenele mari”, remarcând „că este pregătită pentru astfel de competiţie”.