CNSU: Interdicţia de a ieşi din casă se prelungeşte cu o oră. Capacitatea de cazare în staţiunile montane va fi limitată

 

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a adoptat în ședința de astăzi, 10 martie, o Hotărâre prin care se prelungeşte starea de alertă pe teritoriul României, recomandând totodată și noi restricții.

Astfel, interdicția privind deplasarea în afara locuinței va fi impusă în intervalul orar 22 – 5, în loc de 23 – 5 cât era până acum.

CNSU a hotărât limitarea la 70% a gradului de ocupare a spațiilor de cazare din cadrul hotelurilor și pensiunilor aflate în următoarele localități / zone în care se practică schiul sau alte sporturi de iarnă:

– Azuga, Bușteni și Sinaia din județul Prahova; Băile Tușnad, Borsec, Băile Homorod, Harghita-Băi din județul Harghita;

– Borșa și Cavnic din județul Maramureș;  Poiana Brașov, Predeal și Bran din județul Brașov; Sovata din județul Mureș; Vatra Dornei din județul Suceava; Voineasa din județul Vâlcea;

– Zona Borlova-Muntele Mic, comuna Turnu Ruieni din județul Caraș Severin; Arieșeni din județul Alba; Durău din județul Neamț; Novaci-Rânca din județul Gorj; Păltiniș din județul Sibiu; Stâna de Vale din județul Bihor; Straja din județul Hunedoara.

 

You cannot copy content of this page