Construcţia centurii ocolitoare a intrat în linie dreaptă

 

Marți, 9 martie 2021, în urma licitaţiei, a fost atribuit contractul de execuție pentru „Construcția Variantei de Ocolire Tecuci – rest de executat”. La acest eveniment, desfăşurat la Bucureşti, a fost prezent şi primarul municipiului, Lucian Costin.

Ofertantul desemnat câștigător este Asocierea Mavgo Holding SRL (lider de asociere) – SC Antrepriza de construcții drumuri și autostrăzi SRL – SC BDU MAXI Construct – Hydostroy AD.

Lucrarea a fost atribuită pentru suma de 41.735.534,38 lei fără TVA. Perioada de execuție a lucrărilor este de 12 luni, iar perioada de garanție a lucrărilor ofertată este de 60 de luni.

Obiectul contractului îl reprezintă restul de executat la centura ocolitoare. În momentul rezilierii contractului, lucrările erau executate în proporţie de 58%.

Varianta de Ocolire Tecuci are o lungime de 6,945 km și este localizată în judetul Galați. Varianta se desprinde din DN24, traversează cu un pasaj superior și DN24 și lina CF Mărășești – Tecuci la km 0+385,95, continuă în aliniament până la intersecția la nivel cu DJ252H la km 2+490, traversează cu pasaj superior linia CF Făurei – Tecuci la km 6+416,29 și se sfârșeste la km 6+945 (echivalent cu km 6+801,29) la intersecția cu DN25.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și după soluționarea tuturor contestațiilor sau plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

 

One thought on “Construcţia centurii ocolitoare a intrat în linie dreaptă”

  1. Să dea Dumnezeu, această variantă a costat cât 100 de km de autostradă, plus nervii, și casele tecucenilor aflați pe traseul vehiculelor mari. Să dea Dumnezeu să o vedem și pe asta.

Comments are closed.